Hytter & Motel

10 hyggelige bjælkehytter, kategori 4. Beregnet til 4 personer. Hytterne er indrettet med 2 soverum som består af et rum med 3/4 seng, samt et rum bestående af 2 køjesenge. Alle senge er med springmadrasser. Derudover har alle hytterne stue/køkken med dobbelt gasblus, køleskab. kaffemaskine, varmt/koldt vand samt fladskærms TV. Alle hytter har egen terrasse med havemøbler. Alle hytterne er røgfrie, og der tilbydes gratis WIFI på hele pladsen. Alle hytterne er udstyret med bestik, service, gryder og pander. Der er også dyner og puder i alle hytter. Alle hytterne er elopvarmede og inklusiv el og vand.

8 store hytter, indelt i kategori 5A samt kategori 5AA. Kategori 5AA er allergivenlige hytter, her må ikke medbringes husdyr. Beregnet til 6 personer. Hytterne er indrettet med 2 soverum som består af et rum med 3/4 seng som har boxmadras, samt et rum bestående af 4 køjesenge med springmadrasser. Hytterne har også stue/køkken med køleskab med fryseboks, komfur m. ovn, kaffemaskine og fladskærms TV. Alle hytter har eget privat badeværelse med bruser, toilet og håndvask. Derudover har alle hytter privat overdækket terrasse med havemøbler. Alle hytterne er røgfrie, og der tilbydes gratis WIFI på hele pladsen. Alle hytterne er udstyret med bestik, service, gryder og pander. Der er også dyner og puder i alle hytter. Alle hytterne er elopvarmede og inklusiv el og vand.

Motelværelser.
Pæne nyrenoverede dobbeltværelser, alle med eget bad og toilet. Værelserne er udstyret med køleskab, kaffemaskine, elkedel, elvarme samt fladskærms TV. Alle værelserne har adgang til terrasse med havemøbler. Husdyr er ikke tilladt på værelserne, og alle værelser er røgfrie. Der er gratis WIFI på alle værelser.
Medbring selv sengelinned, eller lej det hos os.